Salahi Şahiner: “Pandemi Hastanesi’ne güvenmeyin!”

20
Salahi Şahiner
reklam alani

CTP Milletvekili Salahi Şahiner, Pandemi Hastanesi’ne güvenilmemesi gerektiğine vurgu yapan CTP’li vekil Salahi Şahiner, “Gerekli tedbirler zamanında alınmazsa bu hastane iki günde dolar, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi koridorları bile ihtiyaca cevap vermez dedik” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Salahi Şahiner, sosyal medya üzerinden artan Koronavirüs vakaları ve bulaş hakkında açıklamalarda bulundu.

“KEŞKE YANILSAYDIK…”

Şahiner, başından beri uyardıklarını ve bu krizin yönetilememesi halinde daha da zor günler yaşayacaklarını söylediklerini hatırlatarak, “Yapmış olduğumuz uyarılarda haklı çıkmaktan ve toplum sağlığının büyük bir tehlike içerisinde bulunduğu bu durumdan dolayı çok üzgünüm… Keşke yanılsaydık” dedi.

“İÇ BULAŞ SAYISINI ARTTIRMAK GİBİ BİR LÜKS YOK”

Muhalefet olarak defalarca uyardıklarına işaret eden Şahiner, iç bulaş sayısını arttırmak gibi bir lüksün olmadığını ve sağlık altyapısının bunu karşılayabilecek kapasitede olmadığına dikkat çekti.

Pandemi Hastanesi’ne güvenilmemesi gerektiğine de vurgu yapan CTP’li vekil Şahiner, “Gerekli tedbirler zamanında alınmazsa bu hastane iki günde dolar, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi koridorları bile ihtiyaca cevap vermez dedik” ifadelerini kullandı.

Toplum olarak artık hükümete ‘güven’ kalmadığını dile getiren Salahi Şahiner, şöyle dedi: “Kaosun ve tedirginliğin kol gezdiği ülkemizde, kendi kendimizi korumaktan başka çaremiz yoktur. Bugünden sonra önce sağlık, gerisini hallederiz…”

Paylaş