Öztürkler: ‘0’ vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gerek…

16
Ziya Öztürkler
reklam alani

Yükseköğrenim Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler, ‘0’ vaka hayalinden uzaklaşılması gerektiğine dikkat çekti.

Yükseköğrenim Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler, dünyadan tecrit edilmiş, psikolojisi bozuk bir ülke haline gelindiğini belirtti; ‘0’ vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gerektiğini vurguladı.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öztürkler, temaslının temaslısını takip etmeye çalışan, önüne geleni karantina merkezine yönlendiren bir sağlık düzeni olduğunu kaydetti.

Bir yıl sonra da bu ülkede Koronavirüsün bitmeyeceğini kaydeden Öztürkler, “Ancak yoğun bakımda hastası olmayan bu ülke çok şey kaybedecek” dedi

Öztürkler’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“”0″ vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gereklidir.

Dünyadan tedric edilmiş, psikoloji bozuk bir ülke haline geldik.

Temaslının temaslısını takip etmeye çalışan önüne geleni karantina merkezine yönlendiren bir sağlık düzeni…( Hiçbir ülke başaramadı)

Sadece kapanmayı öneren bir düzen. ( Esnaf, çalışan, işçi, öğrenci, özel sektör, kimin umurunda) dünyanın terk ettiği izole yöntemiyle hareket mantığı!)

Her şeyden anlayan, korku filmi aktörlerinin baş rolde oynadı bir sosyal medya!

Bu arada üzgünüm ama ‘Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesinin’ yükseköğrenimle ilgili bugün aldığı karar 2020 – 2021 yılının online eğitimle yapılmasını teşvik etmektedir. Tüm çaba, emek ve projeler buraya kadardı. Bir yıl sonrada bu ülkede korona bitmeyecek ama yoğun bakımda hastası olmayan bu ülke çok şey kaybedecek.”

》"0" vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gereklidir.》Dünyadan tedric edilmiş, psikoloji bozuk bir ülke haline…

Posted by Ziya Öztürkler on Wednesday, September 9, 2020
Paylaş